Matolcsy Ádám barátjához került a Várkert Kaszinóban üzemelő Felix

2021 szeptember 15., szerda 5:01
1

Matolcsy György jegybankelnök fiának, Matolcsy Ádámnak a barátjához, Pintér Mátéhoz került a Vízház Gasztronómia Zrt., ami a jegybanki alapítványok pénzéből megvásárolt, majd felújított Várkert Kaszinóban üzemelteti a Felix Kitchen & Bar néven futó, prémium kategóriás éttermet – írja a 24.hu, hozzátéve, hogy a tranzakcióval nem az épületet, hanem a brandet, az étterem bérleti jogát, a fogyó- és tárgyi eszközöket, valamint a 15 millió forintnyi árukészletet kapta meg.

Fotó: Botos Tamás / 444

Pintér Mátét már évekkel ezelőtt is a Felix ötletgazdájaként nevezték meg, de hivatalos dokumentumokon soha nem szerepelt a neve. A 24.hu úgy tudja, Pintér idén a Felix Gastronomy Kft. nevű vállalkozásán keresztül, banki hitel nélkül fizetett 306 millió forintot az éttermet üzemeltető cégért. A lapnak Pintér nem erősítette meg, hogy Matolcsy Ádámmal barátok lennének, azt mondta, magánéletéről nem szívesen nyilatkozna.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt