Matolcsy Ádám barátjához került a Várkert Kaszinóban üzemelő Felix

barátság
2021 szeptember 15., 05:01
comments 1

Matolcsy György jegybankelnök fiának, Matolcsy Ádámnak a barátjához, Pintér Mátéhoz került a Vízház Gasztronómia Zrt., ami a jegybanki alapítványok pénzéből megvásárolt, majd felújított Várkert Kaszinóban üzemelteti a Felix Kitchen & Bar néven futó, prémium kategóriás éttermet – írja a 24.hu, hozzátéve, hogy a tranzakcióval nem az épületet, hanem a brandet, az étterem bérleti jogát, a fogyó- és tárgyi eszközöket, valamint a 15 millió forintnyi árukészletet kapta meg.

photo_camera Fotó: Botos Tamás / 444

Pintér Mátét már évekkel ezelőtt is a Felix ötletgazdájaként nevezték meg, de hivatalos dokumentumokon soha nem szerepelt a neve. A 24.hu úgy tudja, Pintér idén a Felix Gastronomy Kft. nevű vállalkozásán keresztül, banki hitel nélkül fizetett 306 millió forintot az éttermet üzemeltető cégért. A lapnak Pintér nem erősítette meg, hogy Matolcsy Ádámmal barátok lennének, azt mondta, magánéletéről nem szívesen nyilatkozna.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.