Miniszterelnöki megbízott lett Nagy Márton

Kiderült, hogy mi az a „fontos vezetői megbízás”, ami miatt hirtelen távozott Nagy Márton a Magyar Nemzeti Bank alelnöki posztjáról: Nagy miniszterelnöki megbízott lett.

A Portfolio.hu vette észre a kormany.hu keresőjében, hogy június 15-i hatállyal új posztra került Nagy Márton, akinek a feladata lesz a „gazdaságpolitikai kérdésekkel kapcsolatos személyes szaktanácsadás, valamint a gazdaságpolitikai ágak működési összhangjának erősítése.”

Utódját, Virág Barnabást szintén a mai napon, hétfőn nevezték ki az MNB alelnökévé, aki korábban ügyvezető vezérigazgató volt a banknál. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó