Nagyszabású találkozót szervez a tanároknak a Belügyminisztérium

oktatás
2022 december 13., 15:20
comments 24

Úgy tűnik, hogy nagyszabású egyeztetésre hívja össze a tanárokat az oktatást felügyelő Belügyminisztérium, írja a Blikk. Több laphoz is arról jutottak el információk, hogy széles körnek küldtek ki meghívókat, amik péntekre a Nemzeti Közszolgálati Egyetem nagytermébe szólnak. A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete szerint például nemcsak az igazgatókat, hanem tankerületenként tíz pedagógust is várnak fórumra. A tárca hivatalosan nem kommentálta a találkozóról szóló híreket, így hivatalosan arról sem tudni, hogy milyen témában tart egyeztetést.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.