A cukormentes diétáért is súlyos árat fizethetünk

Lezárt tartalom a Kör tagjainak életmód
2022 december 25., 17:47
comments 29

Ahogyan a kocsmában nincs csak egy sör, úgy a karácsonyi ebédnél sincs csak egy sütemény. A nagymama zserbói, a szomszéd bejglijei és a nagynéni aprósüteményei mellett ugyanis nem lehet alibizni, a becsület megköveteli a végsőkig tartó harcot a cukorral.

Kétfajta ember van: aki vállalta ezt a küzdelmet, és karácsony környékén éppen a cukorkómájával küzd, illetve aki elvből bele sem kezdett a harcba, és legfeljebb zéró kólát fogyasztott az ünnepi asztalnál.

De vajon jobban jár a második csoport? Tényleg egészségesebb az édesítőszer a cukornál? A kérdés nemcsak az átlagembereket, hanem a tudósokat is megosztja.

Az édesítőszerek forradalma

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt