A cukormentes diétáért is súlyos árat fizethetünk

életmód
2022 december 25., 17:47

Ahogyan a kocsmában nincs csak egy sör, úgy a karácsonyi ebédnél sincs csak egy sütemény. A nagymama zserbói, a szomszéd bejglijei és a nagynéni aprósüteményei mellett ugyanis nem lehet alibizni, a becsület megköveteli a végsőkig tartó harcot a cukorral.

Kétfajta ember van: aki vállalta ezt a küzdelmet, és karácsony környékén éppen a cukorkómájával küzd, illetve aki elvből bele sem kezdett a harcba, és legfeljebb zéró kólát fogyasztott az ünnepi asztalnál.

De vajon jobban jár a második csoport? Tényleg egészségesebb az édesítőszer a cukornál? A kérdés nemcsak az átlagembereket, hanem a tudósokat is megosztja.

Az édesítőszerek forradalma

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.