Balesetet szenvedett Jeremy Renner, kritikus, de stabil állapotban van

külföld
január 02., 05:26
comments 1

Jeremy Renner kritikus, de stabil állapotban van, miután a hétvégén hókotrás közben balesetet szenvedett, közölte vasárnap a színész szóvivője.

„Megerősíthetjük, hogy Jeremy kritikus, de stabil állapotban van a sérülések miatt, amiket egy időjárással kapcsolatos baleset után szenvedett el, miközben havat kotort a mai nap folyamán” - mondta a Renner szóvivője a Hollywood Reporternek vasárnap késő este. „A családja vele van, és kiváló ellátásban részesül” - írták. A Deadline arról számolt be, hogy Rennert légi úton szállították kórházba.

photo_camera Fotó: THEO WARGO/Getty Images via AFP

Az 51 éves színészt eddig két Oscar-díjra jelölték, A bombák földjén (The Hurt Locker) és a Tolvajok városa (The Town) című filmekben nyújtott alakításaiért. Renner Clint Barton, azaz Sólyomszem szerepében vált ismertebbé a Marvel-filmekben, de a Mission Impossible filmsorozatban is játszott.

link Forrás

Rennernek van egy farmja a Tahoe-tó felett a Sierra Nevada-hegységben. A régióban a vihar miatt 35 ezer otthonban ment el az áram december 31-én. December 13-án Renner a Twitteren osztott meg egy fotót a havazásról, az Instagramon pedig több klipet is posztolt magáról egy hókotró volánja mögött. (The Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.