Amikor az ügyészt fenyegette meg, beszámítható volt, amikor bárki mást, paranoid skizofrén

bűnügy
2023 január 04., 05:08
comments 10
  • Egy férfi éveken át zaklatta egyre durvuló hangvételű üzenetekkel a lúgos orvos áldozatát, annak családját, ügyvédjét, egy jogvédőt és mindannyiuk ismerőseit.
  • Több feljelentés is született ellene, mivel azonban büntethetőséget kizáró súlyos elmebetegséget állapítottak meg nála, a hatóságok az összes eljárást megszüntették.
  • Kivéve egyet. Merthogy kiderült, a férfi még valakit megfenyegetett. És abban az ügyben most decemberben el is ítélték.

Bene Krisztiánt 2018 nyarán ítélte a Kúria jogerősen 11 év fegyházbüntetésre, amiért lúggal megcsonkította volt barátnőjét, Renner Erikát, miután az szakított vele. 2021-ben azt is jogerős ítélet mondta ki, hogy a lúgos orvosnak 25 millió forint kártérítést kell fizetnie áldozatának.

Egy budapesti férfinak, nevezzük N.-nek, az idők során a rögeszméjévé vált, hogy a lúgos orvos bűnössége nem bizonyított.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.