Szülők köszönték meg a tanároknak az elmúlt egy év kiállását

oktatás
2023 január 31., 08:47

Kedd reggel a ferencvárosi Bakáts téren a helyi iskolába járó gyerekek szülei emlékeztek meg arról, hogy egy éve tartanak a tiltakozások az oktatásért, egyben pedig köszönetet mondtak a tanároknak. Az eseményhez csatlakozott Palya Tamás és Baranyi Krisztina polgármester is.

A szülők nevében Scsaurszki Tamás mondott egy rövid beszédet:

link Forrás
photo_camera Fotó: Ács Dániel / 444

Kedden számos további tiltakozásra és eseményre lehet számítani, ma van ugyanis a szakszervezetek által meghirdetett egyhetes pedagógussztrájk utolsó napja, és az ekkora szervezett „szolidaritás napja”. Az egyes iskolákban zajló tiltakozások és kiállások mellett délután a Hősök terére szervezett hiányjel-felfestést a Pedagógus Egység nevű csoport.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.