Ittasan vezetett, oszlopokat döntött a Fradi argentin légiósa

sport
2023 február 19., 17:35
comments 5

Emlékezetesre sikerült Carlos Auzqui alighanem utolsó ferencvárosi meccse. Február 11-én Kisvárdán csereként állt be a csapatba, majd 16 perc után lecserélte az edzője, akivel elmaradt az ilyenkor szokásos kézfogás. A Fradi következő, szombati meccsén Auzqui már nem volt a keret tagja.

Az argentin jobbszélső vasárnap hajnalban a XI. kerületi Kosztolányi Dezső téren autójával felhajtott a járdára, közlekedési táblát és betonoszlopot döntött ki, írja az m4sport. A Budapesti Rendőr-főkapitányság megerősítette, hogy az autót egy argentin állampolgár vezette, az alkoholszonda pozitív értéket mutatott.

A már 31 éves, tavaly februárban érkezett argentinnak a Ferencváros volt az első külföldi klubja, a világot nem sikerült megváltania. Huszonkét meccsén többnyire csereként állt be, a bajnokságban négy gólt és egy gólpasszt szerzett.

A Ferencváros a Sportalnak kommentálta az esetet. A játékos a klub szerint nehezen tért napirendre a Kisvárdán történtek, majd a keretből való kikerülése fölött. „A játékos a baleset után súlyos pénzbüntetést fog kapni, a Ferencvároshoz méltatlan viselkedése miatt” - írták.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.