Az egészségügyért felelős államtitkár: Nekünk nem az orvostársadalommal van konfliktusunk, nekünk az Orvosi Kamara vezetőségével van konfliktusunk

Egészségügy
2023 február 28., 19:51
comments 14

„Nekünk nem az orvostársadalommal van konfliktusunk, nekünk az Orvosi Kamara vezetőségével van konfliktusunk, akik tendenciózusan téves információkkal látták el a tagságot” - mondta a Belügyminisztérium egészségügyért felelős államtitkára a HírTV kedd esti műsorában a frissen elfogadott annak a frissen elfogadott módosításnak a kapcsán, ami lényegében ledarálta a Magyar Orvosi Kamarát.

„Arra kérem a kollégákat, hogy gondolják végig, hogy az előző négyéves ciklusban milyen pozitív változások következtek be az ő karrierjükben és finanszírozásukban, és ez alapján ítéljék meg az új rendszert!”

- tette hozzá Takács Péter. Arra a kérdésre, hogy a kormány tudja-e garantálni, hogy humán erőforrás problémák miatt senki sem marad ellátatlanul, Takács nem válaszolt egyértelműen.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.