Ötmilliárd forintért bárki megveheti Galambos Lajos házát

ingatlan
2023 március 17., 16:31

Huszonkét szobás budai villája után vidéki birtokát árulja a víz-, gáz- és áramlopásért elítélt Galambos Lajos a Pénzcentrum szerint. A zenész decemberben nyilatkozta, hogy eladja mindenét, és miután csütörtökön az állami kitüntetéseit is visszaküldte Novák Katalin köztársasági elnöknek, úgy tűnik, tényleg készen áll leszámolni a múlttal. Mocsai birtokán egy netes hirdetésben próbál túladni

ötmilliárd forintért. Az ingatlanról azt írják, egy több mint százéves őspark és egy több száz éves tó ölelésében helyezkedik el Boldogasszonypusztán, közel ezer négyzetméteres lakóterülettel, és van benne kandallótól házi könyvtáron, borospincén, pianoszobán, szaunán és képgalérián át helikopter-leszállópályáig és szökőkútig (!) minden, sőt, lovagolni, vadászni, halászni és íjászni is lehet itt.

Galambos Lajos mocsai birtoka
photo_camera Galambos Lajos mocsai birtoka Fotó: Ingatlan.com
Galambos Lajos mocsai birtoka
photo_camera Belülről Fotó: Ingatlan.com

Az új lakónak csak azt kell kitalálnia, a tízállásos garázs melyik felébe szeretne parkolni, és az őrtoronyban vagy a szibériai rönkvendégházban kíván-e éjszakázni. A „páratlan befektetési lehetőségként” jellemzett birtokot a hirdetésben részleteiben is taglalják – mindenhol gondosan kihangsúlyozva, hogy van víz, gáz és áram.

Már teríteni sem kell
photo_camera Már teríteni sem kell Fotó: Ingatlan.com

A Lagzi Lajcsi néven elhíresült zenészt és társait először 2015-ben vádolták meg víz-, gáz- és áramlopással, majd tavaly decemberben három és fél év szabadságvesztésre és négy év közügyektől való eltiltásra ítélték. Azóta védője halasztást kért a büntetése megkezdésére, de ezt márciusban elutasították.