Ejtették a családon belüli erőszak vádját a Rick és Morty alkotója ellen

külföld
2023 március 23., 09:37

Volt barátnője ellen elkövetett testi sértéssel és személyes szabadság korlátozásával vádolták Justin Roilandot, a Rick és Morty című kultikus rajzfilmsorozat kitalálóját, ám az ügyészség ejtette a vádakat, írja a Variety.

photo_camera Justin Roiland. Fotó: TOMMASO BODDI/Getty Images via AFP

„Ma ejtettük a vádakat, mivel nem állt rendelkezésünkre elegendő bizonyíték, hogy azokat minden kétséget kizáróan bizonyítani tudjuk” – közölte az ügyészség szóvivője.

link Forrás

„Mindig is tudtam, hogy ezek az állítások valótlanok, sosem volt kétségem felől, hogy eljön ez a nap. Hálás vagyok azért, hogy ejtették az ügyet, ugyanakkor mélyen elszomorítanak a szörnyű hazugságok, amiket rólam írtak az eljárás során. Legfőképpen azért vagyok csalódott, hogy ennyien és ilyen gyorsan ítélkeztek a tények ismerete nélkül, kizárólag egy megkeseredett ex szavaira építve, aki a jogszerű eljárást megkerülve próbált »eltörölni« engem. Szégyenletes, hogy sikerrel járt, még ha csak részben is.” – üdvözölte Roiland a döntést a Twitteren.

Justin Roilanddal az Adult Swim csatorna januárban szakította meg az együttműködést, később a Hulu is megvált tőle. Az Adult Swim és a Hulu egyelőre nem kommentálta a híreket.