Döglött szarvassal megrakott iskolabuszt vezető meztelen férfi menekült több megyén át a rendőrség elől Pennsylvaniaban

agybaj
2023 április 05., 15:06

Agyzsibbasztó amerikai vígjátékba vagy a Jackassbe illő eseménysor miatt érkeztek bejelentések az Egyesült Államok Pennsylvania államában több település rendőrállomására, írja a helyi katv.com

Ugyanis három megyében is láttak egy férfit, amint egy lopott iskolabusszal száguldozik. Az ámokfutás egy pontján a rendőrök utolérték a buszt. Tony Saunders először le is húzódott az út szélére, aztán meggondolta magát, és menekülni kezdett, mire a rendőrség üldözőbe vette. A hajsza során a férfi majdnem fel is borult, amikor az országútról lehajtva az út peremére csúszott.

Nem sokkal később a menekülő férfi lakott területre vezetett, ahol kiszállt a buszból, és futásnak eredt, közben elkezdte ledobni ruháit egészen addig, míg teljesen meztelenre nem vetkőzött. A rendőrök végül anyaszült meztelenül érték utol Saunderst, aki később azt is bevallotta, hogy az elkötött iskolabuszra felrakott egy döglött szarvast, mert otthon műtrágyaként akarta használni a kertjében.Saunderst jelenleg a York megyei börtönben tartják fogva, rendőrség elöli menekülés, lopás, gondatlan vezetés és letartóztatásnak való ellenállás miatt.