Gáspár Győző végigölelgette a Tranziton a vezető fideszeseket Rogán Antaltól Deutsch Tamásig

POLITIKA
2023 augusztus 28., 08:22

Bár a hétvégi tihanyi Tranzit fesztiválon a legtöbb programmal ellentétben Rogán Antal nyitó előadását nem közvetítették élőben, a fesztiválra pedig a független sajtót be sem engedték, néhány szerencsés ember nemcsak bejuthatott, de még közös fotót is lőhetett Rogánnal.

Például a Győzike néven elhíresült, nemrég a Fideszbe is belépett Gáspár Győző, aki egyébként Orbán Viktort is elkapta egy közös fotóra.

photo_camera Fotó: Facebook

De Győzike – akinek az öccse Demcsák Zsuzsa segítségével lenne polgármester jövőre Nógrádmegyerben – fotózkodott még Deutsch Tamással is.

photo_camera Fotó: Facebook

A legfőbb fideszes influenszerrel, Rákay Philippel:

photo_camera Fotó: Facebook

Egy másik fideszes influenszerrel és két másik férfival:

photo_camera Fotó: Facebook

Gulyás Gergellyel:

photo_camera Fotó: Facebook

És Szijjártó Péterrel is:

photo_camera Fotó: Facebook

Szijjártót előadása után – ahol elmondta, hogy „a magyar külügy magyar” -, mások is megrohanták egy-egy közös fotóért, például a Sugarloaf együttesből ismert Tóth Szabi:

photo_camera Fotó: Facebook
photo_camera Fotó: Facebook

De Tóth Szabi párja, a Sugarloaf énekese, Muri Enikő is, aki egy kis igyekezettel akár az új Tóth Gabi is lehet majd, csak sűrűbben kell részt vennie a Békemeneten vagy olyan feldolgozásokban, mint amilyen a Nemzeti dalé volt. A 2022-as Békemenet után egy Facebook-posztban azt írta:

„Igen, számomra szimpatikus, amit a Kormány képvisel, hogy a béke, a biztonság és a kiszámíthatóság a legfontosabb legyen továbbra is mindannyiunk életében. Mindemellett az emberi jólét, a családok és a munka támogatása az elsődleges a legnagyobb világjárvány és háború idején is. DE! Aki ismer, tudhatja rólam, hogy soha, egyetlen percig sem fordult meg a fejemben, hogy győzködjek bárkit is arra, hogy miben higgyen.” Aztán egy másik bejegyzésből kiderült, azért támogatja Böröcz Lászlót, mert ugyanazokban az értékekben hisz, mint ő.