Simán kikapott Adam Security a lengyel MMA-gálán

sport
2023 december 09., 20:56

A magyar TikTok biztonsági őre, Adam Security (Bártfai Ádám) nem csak nálunk lett népszerű, hanem Lengyelországban is, mivel a videóiban Roxana Orłowska Barbie ale to vixa című számára szokta jelentőségteljesen felmutatni az ujjait.

A több mint 250 ezer követőt és 5 millió lájkot látva a lengyel szórakoztatóipar hamarabb lecsapott Ádámra, mint a magyar, és az influenszereket összeugrasztó FAME MMA leszervezett neki egy meccset Lengyelországban. Az MMA-s szabályrendszernek megfelelően a ketrecben az ellenfelet lehet ütni, rúgni, földre vinni, ott tovább ütni, fojtani.

link Forrás

Adam Security ellenfele a nála több mint 20 kilóval nehezebb Jakub Szymanski lesz, akinek már voltak profi MMA-meccsei, de mindig megverték. Ehhez képest nagy önbizalommal érkezett a meccsre, a face off-nál azt mondta Ádámnak: „30 kurva másodpercet nem adok neked.” Mire Ádám csak annyit felelt: „Én még annyit sem.” Egészen szombat estig kellett várni, hogy kiderüljön, melyikükre gondolt.

A meccs aztán tényleg nem tartott sokáig. Az első menet közepén Szymanski már a földön püfölte a magyar biztonsági őrt.

link Forrás

Amikor teljesen nyilvánvaló lett, hogy Adam Security ebből nem áll fel, a bíró leallította az első percben egyoldalúvá vált küzdelmet. TKO.