Kern András most egy Balassi utcai pékségben járt

ÉLET
április 12., 09:45

Budapest egyik legendás színésze, rendezője, énekese és rebellis parkolója csütörtökön elment bevásárolni. Vele vásárolt olvasónk, Ubul, ő csinálta az alábbi fotót, amit annyival kommentált, hogy

Kern András tegnap beugrott a Culinairsba. Kicsit messzebb volt pár szabályos hely is, de a név kötelez.

Ha lenne kígyóbőr dzsekim, eskü, most ajándékoznám oda a Lázadónak, Budapest Andy Rottenjének, miközben könnyes szemmel idézném Sailor szavait a Veszett a világból:

Did I ever tell you that this here jacket represents a symbol of my individuality and my belief in personal freedom?

link Forrás

Update: NAGYON FONTOS PONTOSÍTÁS VAGYIS INKÁBB KIEGÉSZÍTÉS

Lassan olyan, mintha mi is ott parkoltunk volna csütörtökön Kern Andrással, mondjuk az anyósülésről figyelve a Lázadó Legendát, ugyanis további részleteket tudtunk meg a Mester Balassi Bálint utcai kalandjaiból. Ez persze képtelenség, mármint együtt parkolni vele, mert senki sem olyan bátor parkolás közben, mint a Legenda, egy Átlagos Lajos egyszerűen elájulna ilyen helyzetben, de azért jó elképzelni. Szóval nem egy, hanem két (!!!) olvasónk írta meg, hogy ezen a szép csütörtöki napon Kern tölthetett ugyan pár percet a Culinarisban, de a fő célpontja a csemegebolttal szemközt található Bageri pékség volt, a színművész ugyanis ott szokta beszerezni kedvencét a diós-vaníliás péksütit és ezúttal is így tett.

Erről a cuccról van szó:

Aki ma több tényt tárt fel, az hazudik!