Nagyon gyorsan lezavarta a kampánynyitót Orbán

április 19., 13:23

Deutsch: Brüsszel lett az új Moszkva

„Majd 5 év, 1789 nap, 43 ezer óra telt el a legutóbbi EP-választások óta. Erről akarok beszélni” – kezdte beszédét Deutsch, majd azzal folytatta, hogy a brüsszeli bürokraták fanatikus háborús agitátorokká váltak.

Deutsch Tamás beszél
photo_camera Fotó: -

„Olyat, ami pár napja történt, olyat csak bolsevik diktatúrák csináltak” – mondta a leállított konferenciára utalva. Szerinte egy békés, tisztességes konferenciát akartak betiltani, karhatalmisták korlátjai mögé szorítani. „Még jó, hogy nem lövettek vagy bilincsben vitték el a konferencia résztvevőit. Brüsszel lett az új Moszkva”.

Szerinte azért akarták bezárni, mert ők a békéről beszélnek, békét akarnak, tűzszünetet és tárgyalásokat. A brüsszeliek viszont háborút akarnak, akár világháborút is. „Ez a különbség a józan európaiak és a brüsszeli hatalmaskodók között”. Azt mondta: „Ne menjünk el szó nélkül amellett, hogy az erőszakoskodó, fenyegetőző rendőrök hol is vannak akkor, amikor migránsok százezreit ömlesztő embercsempészek ellen kellene fellépni, amikor fel kellene számolni a no-go zónákat”. Érdekesség, hogy pont a Fidesz engedett szabadon több mint 1500 embercsempészt tavaly, mert nem fértek el a börtönben.