Újra 1987 van, Kylie Minogue nyitja idén a Szigetet

ZENE
április 25., 08:44

Idén augusztus 7. és 12. között tartják a Sziget fesztivált, és csütörtökön jelentették be, hogy a nyitónapon fellép „a többszörös platinalemezes, az idén BRIT Awards-on Global Icon különdíjjal elismert, tavaly pedig Grammy-díjat nyert Kylie” is, vagyis Kylie Minogue, aki ezek szerint már csak a keresztnevén fut.

photo_camera Fotó: IMAGE PRESS AGENCY/NurPhoto via AFP

Azoknak, akik még nem éltek 1987-ben, így nem tudják, ki az a Kylie Minogue, annak segít a Sziget leírása, miszerint: „Kylie egyedülállóan ragyogó karrierje során több mint 80 millió lemezt adott el világszerte, 5 milliárd streamet és 9 brit No 1 albumot ért el. Számos díjat gyűjtött be, köztük 4 BRIT-díjat, 2 MTV-díjat és 2 Grammy-díjat. Egyedülálló abban, hogy öt egymást követő évtizedben vezette az Egyesült Királyság slágerlistáját. A popzene arénájában páratlanul áll - mint szupersztár, folyamatosan újít és felfedez, ami a jelenben gyökerezik, ugyanakkor meghatározza és ünnepli a múltat.”

Legutóbbi albuma, a Tension 2023-ban jelent meg, az első pedig 1987-ben, amikor a 18 éves Kylie Minogue még az ausztrál Neighbours című sorozatban szerepelt Jason Donovannel.

link Forrás