A Margitszigetre vonult a Békemenet, ahol Orbán Viktor 35 percig beszélt, és ismételgette: háború

június 01., 13:39

Az ellenzékben minden pofon jó helyre megy

A miniszterelnök arról beszélt, hogy Szent Margit békét hozott Magyarországra a tatárokkal szemben. Margit előtt a nyulak szigetének hívták ezt a helyet, nyusziknak itt nincs helye, mert most egy nagy bátor tettre van szükségünk. Azt mondta: meg kell nyernünk az a választást úgy, hogy a brüsszeli bürokraták megnyissák előttünk kapuikat és sietősen távozzanak az irodájukból.

Úgy folytatta: 2006 ősze óta minden választást megnyertünk. „Csak mi nyertünk választást, 11-szer nyertünk, abszolút rekord, KO, kiütéses győzelem, nincs vita.” A mi táborunk a legnagyobb, a mi egységünk a legszilárdabb egész Európában, mi tudunk a legjobban kampányolni. Soha senki ennyi embert nem tudott felsorakoztatni a béke mellett, mert a magyarok választási hadseregének egyetlen célja. Mi vagyunk Európa legnagyobb békehadteste, Európa legnagyobb békefenntartó ereje.”

A kampányról is beszélt: „a jövő héten több millió ajtón kopogtatunk, a jövő héten felállítjuk a mozgósítás világrekordját. Újra egy hatalmas győzelem kapujában állunk, minden mellettünk szól: az erő, a lelemény, a kitartás, a jó ügy, amelyet szolgálunk, és mellettünk szól ellenfeleink állapota és képességei is. Nálunk rendezettség és erő, ellenfeleinknél erőszakosság, dulakodás. Ők nem a háborút, hanem egymást akarják legyőzni, nincs velük dolgunk. Hadd csépeljék egymást, minden pofon jó helyre megy. ”

photo_camera Fotó: Bankó Gábor