A Margitszigetre vonult a Békemenet, ahol Orbán Viktor 35 percig beszélt, és ismételgette: háború

június 01., 15:51

Soros-terv újratöltve

"Nem áldozzuk fel a magyar fiatalokat, hogy a háborús spekulánsok degeszre keressék magukat. Nemet mondunk arra a haditervre, amit a pénz, az Ukrajnában megszerezhető vagyon, és a nagyhatalmak érdekében gondoltak ki" - mondja Orbán.

"Régi terv ez, jól ismerjük. Soros György 30 éve megírta a maga felforgatókönyvét, ami szerint Oroszországot nyugati technikával, kelet-európai élőerővel lehet legyőzni, az odaveszetteket lehet migránsokkal pótolni."

A baloldal Soros zsoldjában áll - mondta Orbán, és a médiát is idesorolta.

"Aki ott nem lép egyszerre, nem kap dollárt estére. A baloldal készségesen menetel, még a saját békepárti szavazóit is elárulja, csak hatalomra kerülhessen."

A nemzeti oldalnak esze ágában sincs engedelmeskedni a Soros-terv brüsszeli tábornokainak. Kössünk útilaput a talpukra - hangozgatja Orbán.

Brüsszelben az ígéretek ellenére nem állították meg a migránsokat, meghívólevelet küldtek. A szankciókkal nem fékezték meg a háborút, a helyzet rosszabb, mint volt. "Elég, hogy Brüsszel Sorosnak kibicel, menniük kell."

A magyarok nem először állnak szemben a túlerővel. Időt kell nyerni, aki időt nyer, békét is nyer. A honfoglalás óta számos háborút kellett túlélni, és még mindig itt vagyunk és mi vagyunk itt.