Magyar Péter a Hősök terére hívta híveit a választás véghajrájában - Percről percre tudósításunk

június 08., 15:50

A léhűtők, hitványok, lelketlen szolgálók ideje lejárt

Magyar szerint a holnapi választás tétje, hogy hosszú távon elnyomottak vagy szabad emberek leszünk-e a hazánkban. Ki kell szabadítani Magyarországot abból a rabságból, amiben 30 éve van.

Orbán Viktor már 2007-ben is tudta, mivel kell riogatni a népet, ha egy kormány mindenáron hatalmon akar maradni. Amikor arról beszélt, hogy az emberek fizikai biztonságukkal kapcsolatos félelmeit kell használni a politikában.

Magyar harmadik világbeli munkásokról beszél, akik harmadik világbeli bérekért dolgoznak Magyarországon, majd Lengyelországra tér ki. Szerinte a lengyelek nem állnak szóba a magyar kormánnyal, már a békemenetre sem jönnek el. Orbán pedig 50 évre elkártyázná a magyarok jövőjét.

Magyar azt mondja, ha a Tisza bizalmat kap a magyar emberektől, nem lesz több bosszú. Nem lesz több árokásás magyar és magyar között, helyette szövetségkötés jön. Visszaállítják a díjak és elismerések rangját. „A léhűtők, hitványok, lelketlen szolgálók ideje lejárt”. Szorgalommal, tudással és kemény munkával fognak eredményeket elérni. Nem a hatalom, hanem a magyar emberek jóléte lesz a fontos számukra.

Magyar azt ígéri, közösen felszámolják az Orbán-Mészáros-Tiborcz családi részvénytársaságot.