Magyar Péter a Hősök terére hívta híveit a választás véghajrájában - Percről percre tudósításunk

június 08., 16:13

Minimálnyudíj, bérlakásépítési program, KATA-visszavezetés - Magyar végtelenítve sorolja az ígéreteit

Magyar azt mondja, hazánk az egyetlen kincsünk, amit a szüleinktől és nagyszüleinktől örökeltünk. Azzal a feladatattal, hogy továbbadjuk a gyermekeinknek. Szerinte bolond, aki hagyja, hogy kiforgassák ebből az örökségből. Nem fogják hagyni.

Azt ígéri, a Tisza Párt olyan országot épít majd, ahol a magyar emberek mondják meg, ki legyen a köztársasági elnök. Emellett bevezetik a minimálnyugdíjat, és bérlakásépítési programot indítanak, hogy a fiataloknak ne kelljen elhagyni az országot. Leállítják a gazdasági migránsok betelepítését, és megreformálják az agrárpolitikát. Nem fogják hagyni, hogy „a korrupt hatalom végképp összeszerelő-üzemmé silányítsa Magyarországot”.

Magyar azt mondja, a Tisza Párt az ország energiafüggetlenségéért dolgozik majd, és támogatni fogja a kis- és középvállalkozások fejlődését. Fellendítik a hazai építőipart, visszahozzák a KATA-adózást. Megállítják a közpénzmilliárdok ellopását.

Magyar szerint ezt a jobb országot csak együtt lehet felépíteni. Holnap megtudják, hol tartanak. De utána is gőzerővel fognak dolgozni, hogy bebizonyítsák, a Fidesznél különbbül tudják vezetni az országot.