Lukaku még mindig nem tud érvényes gólt szerezni, de Belgium így is hozta a kötelezőt

június 22., 20:24

Skót vezetőedző: Szoboszlai van a legtöbbet az újságokban, de sok jó játékosuk van, vigyáznunk kell velük

„Jó érzés, hogy van még esélyünk elérni a kitűzött négy pontot. Tudtuk, hogy ez az utolsó meccsen fog eldőlni. Sok pihenés, regeneráció szerepelt a programban, ma is jót edzettünk és remélem megfelelő információkkal tudtuk ellátni a csapatot”– mondta a szombati sajtótájékoztatón Steve Clarke, Skócia vezetőedzője. A Nemzeti Sport Online szerint Clarke arról is beszélt, hogy a továbbjutás történelmi siker lehetne a skótok számára.

photo_camera Steve Clarke Fotó: MIGUEL MEDINA/AFP

„Az egész torna különleges érzésekkel tölt el, hogy itt lehetünk és hogy egy egész ország mögöttünk áll. Tudjuk, hogy nyernünk kell a továbbjutáshoz, ez a cél. Nagyon örülnék, ha csapatként sikerülne kivívni, hogy először tovább tudunk jutni a csoportkörből”

– mondta Clarke, akit a lap az Angliában játszó magyarokról kérdezett. „Természetesen ismerjük a magyar csapat Angliában szereplő játékosait, Kerkez Milost, Szoboszlai Dominikot és Calllum Stylest. Felkészültünk belőlük, talán jobban is, mint a többiekből, jó elemző csapatunk van. Szoboszlai van a legtöbbet az újságokban, de sok jó játékosuk van, vigyáznunk kell velük” – mondta Clarke, hozzátéve, hogy egy hozzájuk hasonlóan szervezett magyar válogatott lesz az ellenfelük, de mindenképp győzni szeretnének. A skót csapatban eltiltás miatt nem játszhat vasárnap Ryan Porteous, Kieran Tierney pedig sérülés miatt hagyja ki a mérkőzést.