Kisorosziba se ki, se be, egyre több az útzár a Duna mentén, Budapesten elöntötte a víz a rakpartokat

szeptember 18., 17:56

Teljes útzár lesz Vác környékén csütörtökön reggeltől

Szeptember 19-én több, a Dunakanyarban, Pest vármegye keleti oldalán várhatók újabb teljes útzárak a hajnali, reggeli és délelőtti órákban is – írta a Magyar Közút.

  • A 12-es főút Vác és Verőce közötti szakaszán várhatóan 5 órától várható teljes zár.
  • A 2-es főúton Sződligetnél már ma éjszaka félpályás, holnap délelőtt pedig teljes zár is lehetséges.
  • Szintén a 2-es főutat érintően Sződliget és Vác között, valamint Vác lakott területen belül, a Gödöllői út és Rádi út között számíthatnak a délelőtti órákban teljes pályás korlátozásra a közlekedők.

Valamennyi helyszínen az országos mellékutakon vagy önkormányzati szakaszokon kerülhetnek a közlekedők. Egyes lezárások miatt az M2-es autóút bizonyos részeit is díjmentesen használhatják majd a közlekedők, a pontos szakaszokat a lezárásokhoz fogják igazítani a szakemberek.

Közölték, hogy elsősorban Pest vármegyében várhatóak további útlezárások a csütörtöki nap folyamán, de a közlekedőknek érdemes Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Fejér, Bács-Kiskun, Tolna és Baranya, vagyis a Duna vonalán található vármegyékben fokozott óvatossággal közlekedniük, mert ezekben a térségekben is lehetnek még bizonyos fokú korlátozások a levonuló árhullám függvényében.