Fociblog indult a 444-en

2020 január 7., kedd 11:29
166
Fotó: GIUSEPPE CACACE/AFP

A 444 megalapításakor az volt a kiindulópontunk, hogy ez egy olyan újság/blog/akármi, amiben arról, sőt csak arról fogunk írni, ami a szerzőit igazán, személyesen érdekli. A helyzet pedig az, hogy a dugáson, a politikán, az indiszkrét pletykálkodáson és a mindenféle állatokon kívül a legtöbbünket a foci érdekli igazán. Ráadásul nem is újhullámos, kit érdekel a szar magyar foci, streamen nézem a világfutball legjavát, nincs is csapatom, mert csak a legjobbak izgatnak-típusú kilúgozott focibuzik vagyunk: a szerkesztőségben dolgozik többek között 3 tagkönyves MTK-ultra (igen, járunk Nb2-es meccsekre), 1 dózsás, 1 rendszeresen meccsre járó fradista, egy Honvéd-szobadrukker és egy olyan Barca-rajongó, aki nem divatmajom, hanem ott töltötte a gyerekkora egy részét. De van köztünk United-, Spurs-, Roma-, Juve- olaszválogatott-, és Dortmund-szurker is, mert mégiscsak 2020-ban élünk.

Ehhez képest, bár a 444 mindig is írt futballról, eddig aránylag kevés volt a focis tartalom, talán egyszerűen azért, mert öntudatlanul is soknak éreztük volna, ha minden olyan témáról posztolunk egy általános hírújságban, amiről amúgy hosszan cseteltünk/dumáltunk/leveleztünk idebent.

Ezért csináltuk most meg ezt a fociblogot. Amiben - a terveink szerint legalábbis - lesz minden: kis posztok nagy gólokról, elemzésszerűségek, okoskodások, interjúk, helyszíni riportok, vicces apróságok és nagy, humoros dolgok, a drámaiakról és a patetikusakról nem is beszélve.

Az, hogy milyen lesz a Foci, az rajtatok legalább annyira múlik, mint rajtunk. Szóljatok hozzá és ha van egy jó témátok vagy tippetek, azt írjátok meg a foci@444.hu címre!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt