Támogató
A rovat kiemelt támogatója

Királyként tűnik fel Eric Cantona Liam Gallagher új klipjében

2020 január 31., péntek 15:53

Eric Cantona inasaként és sofőrjeként tűnik fel saját számának új klipjében Liam Gallagher. Az Oasis egykori frontemberének új klipje annyiban is történelmi jelentőségű, hogy Gallagher régóta a Manchester City megveszekedett rajongója, míg Cantona a városi rivális United legendája

A klip pár nappal azután jött ki, hogy a futballvilág megemlékezhetett Cantona hírhedt, egy bekiabáló szurkoló elleni kungfurúgásának 25. évfordulójáról, ami után kilenc hónapra tiltották el a labdarúgástól. 

Gallagher Twitteren arról írt, hogy hihetetlen izgalmat jelentett, hogy az utolsó 'rock'n'roll focistával' dolgozhatott együtt. Az Once című szám Gallagher második szólóalbumán, a Why Me? Why Not címmel megjelent lemezen szerepel. 

Hat héttel ezelőtt Cantona már posztolt egy rövid videót, amin ezt a dalt énekelte a kanapéján, és akkor arról írt, hogy ilyen, amikor két manchesteri legenda találkozik. 

A 47 éves Gallagher amúgy tavaly arról beszélt egy sportlapnak, hogy a Cantona vezette United tönkretette a kilencvenes éveit. A francia ex-labdarúgótól amúgy nem idegen a színészkedés, több filmben is játszott már, 2002-ben pedig egy rövidfilmet rendezett meg.