Úgy arcon térdelte magát a lengyel védő, hogy eltört az orra

lengyelország
2020 március 02., 11:33
comments 9

Önmagannal vagyok a legszigorúbb

- szokták nyilatkozni az önimádó emberek. Maciej Dabrowski, a lengyel LKS Lódz védője viszont teljes joggal mondhatná ezt, minden képmutatás nélkül. Hősünk az Arka Gdynia elleni hétvégi bajnoki hatodik percében ugyanis olyan elánnal rúgta arcon saját magát, hogy törött orral kellett lecserélni.

link Forrás

Gyönyörűen kivitelezett luftrúgás előzte meg az önorrtörést, de Dabrowski helyében ennyire azért nem lettem volna szigorú magammal, ez a legjobbakkal is megesik.

(via nso.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.