Lefújhatják a Bajnokok Ligáját is

bajnokok ligája
2020 március 12., 12:39
comments 13

Egybehangzó brit és spanyol sajtóértesülések és Twitteren közölt információk szerint az UEFA rövidesen bejelentheti a Bajnokok Ligája és az Európa Liga felfüggesztését. A spanyol Marca egyenesen úgy tudja, hogy a kérdést már el is döntötték, csak a bejelentés várat magára.

Egyes források szerint első körben legalább két hétre rendelik el a felfüggesztést.

Azt már lehetett tudni, hogy ma nem játsszák le a soros EL-nyolcaddöntőket, de a friss hírek szerint mindkét sorozatot leállítják meghatározatlan ideig. Az utolsó lökést talán az adta a döntéshez, hogy ma késő délelőtt kiderült, hogy a BL-résztvevő Real Madrid kosárcsapatának egyik tagja fertőzött és a kosarasok ugyanazt az edzőközpontot használják, mint a focisták.

Pár órával korábban derült ki, hogy a Juventus védője, Daniele Rugani is hordozza a koronavírust.

Update: a legfrissebb hírek szerint jövő kedden ül csak össze az UEFA vezetése az érintettekkel, hogy döntést hozzanak a kupák, a bajnokságok és az EB sorsáról.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.