35 évesen fejsérülésben meghalt Peter Whittingham

anglia
2020 március 19., 15:18
comments 4

A Cardiff City egykori középpályása, Peter Whittingham 35 éves korában elhunyt. Az Aston Villa volt játékosa a halála előtt több mint egy hétig feküdt kórházban, miután fejsérülést szenvedett egy pubban Berryben. Felesége és fiatal fia gyászolja.

photo_camera Fotó: Paul Ellis/AFP

Whittingham az Aston Villában kezdte a karrierét, több mint 50 ligameccsen vett részt. 2007-ben csatlakozott a Cardiffhoz 350 ezer fontért, ahol a klub sztárja lett, 459-szer lépett pályára, és 98 gólt lőtt a 2017-es távozásáig. Azután a Blackburn Rovershez igazolt, de onnan egy évvel később elment. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.