NB II: a győri ETO-nál és Gyirmóton is csökkennek a fizetések

magyar foci
2020 március 31., 16:32
comments 9

Az NB II-es ETO labdarúgócsapatánál drasztikusan csökkentették a keret és a stáb tagjainak fizetését – írja a Kisalföld.

A vezetőedző szerződésének időtartamát jövő nyárról 2020. június 30-ra rövidítették le, és mivel még nem tudni, folytatódik-e a bajnokság, Kondás Elemér már el is utazott Győrből.

A focisták közül majdnem mindenki elfogadta a csökkentést, Horváth Zoltán mellett a keret egy másik támadója, Lovrencsics Balázs is csak azzal a feltétellel, hogy a szerződése időtartamát lerövidítsék, ami így már csak idén június 30-ig érvényes.

A lap azt írja, egy másik Győr-Moson-Sopron megyei NB II-es klubnál, Gyirmóton is csökkennek a fizetések. A klub cégvezetője azt mondta, a játékosok megértik a rendkívüli helyzetet, és saját maguk ajánlották fel, hogy a kialakult helyzetre való tekintettel részt vesznek a veszteségek közös teherviselésében. Nem tartják valószínűnek, hogy még játszani kell tavasszal, de betartjuk az MLSZ rendelkezéseit. (Kisalföld)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt