Új világ, új szokások: mindennapos pálinkázásra szólítja fel olvasóit a Nemzeti Sport

magyar foci
2020 március 31., 11:50
comments 26
photo_camera Bódog Tamás pálinkázás előtt. Fotó: M4 Sport / Youtube

Ha a jövő történészei és kultúrantropológusai majd elkezdik feldolgozni a Nagy Víruspánik és a Bezártság időszakát, a Nemzeti Sport egyik 2020 március 31-ei cikke jó pár kötetben és tanulmányban fog illusztrációként szerepelni arra a jelenségre, hogy miként alakultak át a szokások az otthoni bezártság miatt.

A cikk egy interjú Bódog Tamással, a Kisvárda NB1-es focicsapatának edzőjével és arról szól, hogy az események miatt Bódog egy kisvárdai hotelben ragadt egyedül, miközben a családja Németországban van otthoni karaténban. Nincs benne semmi különös, míg el nem érünk a cikk végéhez, ami némileg váratlanul azzal zárul, hogy

“Bódog Tamás elmondta még: jófajta szabolcsi pálinkával köszöntötték a Honvéd legyőzése után, már csak a szervezet fertőtlenítése miatt is javasolt naponta egyszer tölteni egy pohárral. Sohasem volt aktuálisabb: egészségünkre!”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.