A Siófok focistái nem fogadják el a bércsökkentést, csődbe mehet a klub

magyar foci
2020 április 07., 16:06
comments 94

Számtalan focicsapatnál csökkentették a játékosok fizetését a koronavírus-járvány okozta gazdasági válság miatt, a magyar élvonalból a Diósgyőr, az NB II-ből többek közt a Nyíregyháza, a Győr, a Gyirmót, és a Dorog hozott ilyen költségcsökkentő intézkedést. Az NB II ötödik helyén álló Siófok is erre kényszerül, de a klubvezetés nem tudott megegyezni a játékosokkal.

"Egyelőre nincs egyezség, patthelyzet van. Bízom benne, hogy a játékosok megértik, nincs más választásuk. Rendkívül kevés mozgásterünk van, valós veszély a csőd,"

vázolta a helyzetet a klub tulajdonosa a csakfoci.hu-nak. Van valamennyi, amit szét lehet osztani a focisták közt, "de tíz egységből nem tudunk húsz egységet fizetni," tette hozzá György Tamás. Szerinte

"vagy belemennek a csökkentésbe, vagy csődbe viszik a klubot, de így sem, úgysem lesz több pénzük."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.