Szoboszlai továbbra is óriási formában: gól és 2 gólpassz a LASK ellen

ausztria
2020 június 14., 19:08
comments 12

A járványszünet után óriási formában tért vissza a pályára az osztrák Salzburgban játszó Szoboszlai Dominik. Ma a LASK elleni otthoni meccsükön már a 8. percben betalált, a kifutó kapust előzte meg egy finom mozdulattal, onnan már könnyű volt a befejezés. A gólról egyelőre csak egy ilyen gyenge minőségű felvétel van.

link Forrás

Aztán a 11. percben gólpasszt adott Dakának.

link Forrás

Majd szögletből is adott egy gólpasszt.

link Forrás

Szoboszlai már az osztrák kupa május 29-i döntőjében is betalált és gólpasszt adott (a Lustenaut verték 5-0-ra), a Hartberg elleni bajnokin múlt vasárnap három gólpasszt adott, a Sturm Graz szerdán mesterhármast ért el.

Ez volt az egyik gólja szerdán:

link Forrás

Ez meg a másik:

link Forrás

Szoboszlait több neves csapat is figyeli, az osztrák bajnokságot a jelek szerint könnyedén fogják nyerni. A 19 éves középpályás a héten azt nyilatkozta az M1-nek, hogy érzi, hogy jó formában van, „most azt tudom nyújtani, amire valójában képes vagyok, de nem szabad megállni és ezzel megelégedni, lehet még több".

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.