Szoboszlai továbbra is óriási formában: gól és 2 gólpassz a LASK ellen

ausztria
2020 június 14., 19:08
comments 12

A járványszünet után óriási formában tért vissza a pályára az osztrák Salzburgban játszó Szoboszlai Dominik. Ma a LASK elleni otthoni meccsükön már a 8. percben betalált, a kifutó kapust előzte meg egy finom mozdulattal, onnan már könnyű volt a befejezés. A gólról egyelőre csak egy ilyen gyenge minőségű felvétel van.

Aztán a 11. percben gólpasszt adott Dakának.

Majd szögletből is adott egy gólpasszt.

Szoboszlai már az osztrák kupa május 29-i döntőjében is betalált és gólpasszt adott (a Lustenaut verték 5-0-ra), a Hartberg elleni bajnokin múlt vasárnap három gólpasszt adott, a Sturm Graz szerdán mesterhármast ért el.

Ez volt az egyik gólja szerdán:

Ez meg a másik:

Szoboszlait több neves csapat is figyeli, az osztrák bajnokságot a jelek szerint könnyedén fogják nyerni. A 19 éves középpályás a héten azt nyilatkozta az M1-nek, hogy érzi, hogy jó formában van, „most azt tudom nyújtani, amire valójában képes vagyok, de nem szabad megállni és ezzel megelégedni, lehet még több".

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt