Szoboszlaiék tönkreverték a második Rapidot, a magyar játékos megint gólt lőtt, és kiosztott két gólpasszt is

ausztria
2020 június 25., 04:45
comments 8

Ahogy a 19 éves magyar középpályás, Szoboszlai Dominik az újrainduló osztrák bajnokságban játszik, tényleg óriási meglepetés lenne, ha a következő szezont is a Salzburgban kezdené. Nemcsak a magyar játékos, csapata is nagy formában van, szerdán a bajnokság második helyén álló Rapid Wient verték idegenben 7-2-re.

A Salzburg 3. gólját Szoboszlai szerezte, egy beadást vett mellre, majd lőtt szép mozdulattal a kapuba.

Aztán szögletből adott két gólpasszt, pontosabban kettő és felet, mert a harmadiknál Ramalho gólba tartó labdájába még beleért egy rapidos játékos is.

Az egyik Szoboszlai gólpasszból ilyen bámulatos gól született, Zlatko Junuzovic követte el.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt