Dzsudzsáknak továbbra sincs csapata, kimaradt a válogatott keretből

2020 augusztus 24., hétfő 12:34
37

Huszonöt játékos kapott meghívást a magyar válogatott keretébe, amely szeptember 3-án Törökországgal, 6-án pedig Oroszországgal játszik Nemzetek Ligája-meccset. Marco Rossi szövetségi kapitány korábban többször elmondta, hogy nem hív be olyan játékosokat, akik egyetlen klubbal sincsenek szerződésben. Ennek megfelelően

biztosan nem fog játszani Dzsudzsák Balázs,akinek június végén lejárt a szerződése az emírségekbeli al-Ainnal, azóta szabadon igazolható. Csapata azonban nincs, mostanában az MTK-val edz, és bár felmerült, hogy hazatér Debrecenbe, ez végül biztosan nem fog megtörténni. Később a Zalaegerszeg is elismerte, hogy puhatolóztak az irányába, szintén eredménytelenül.

Dzsudzsák Balázs már itthon, de csapata még nincs Fotó: Orbán Viktor/Facebook

A keretben 11 új játékos van az előző meccshez képest, amit tíz hónapja játszottak Wales ellen. Van négy teljesen újonc is: Cseri Tamás, Babati Benjámin, Schäfer András és Szőke Adrián

„Alapvető, hogy mindig rengeteg szempontot kell mérlegelni a kerethirdetés során, most viszont még inkább sok szempontot kellett figyelembe venni. Néhányan sérültek, másoknak nincs csapata, esetleg nincsenek megfelelő fizikai kondícióban” - idézi Rossit az MTI.

A teljes lista:

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt