Dzsudzsák Balázs nem tér haza Debrecenbe

magyarország
2020 július 17., 18:50
comments 92
photo_camera Fotó: ATTILA KISBENEDEK/AFP

Egy hete szellőztette meg a Goal Magyarország, hogy Dzsudzsák Balázs visszatérhet a másodosztályba zuhant, majd önkormányzati tulajdonba került Debrecenbe. Erre most maga a klub ábrándította ki a szurkolókat, amikor honlapján azt írta:

„Vezető téma a sajtóban több egykori remek Loki-játékos hazatérése. A klub több labdarúgóval is tárgyal, amint minderről érdemi információk lesznek, a DVSC azonnal közli a nyilvánossággal. Az viszont biztossá vált, hogy Dzsudzsák Balázs nem lesz a DVSC labdarúgója.”A válogatott csapatkapitánya, az al-Ain FC játékosa, az al-Vahda és az al-Ittihad egykori kiválósága tehát nem cseréli NBII-re az emírségekbeli első osztályt.

photo_camera "Helló Dzsudzsák" - köszöntötték Dzsudzsákot az al-Ain hívei februárban

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.