Nem lesz jobb: 5 kiállítás tömegverekedés miatt a PSG-Marseille-en, Neymar is pirosat kapott egy tockosért

ligue 1
2020 szeptember 14., 04:45
comments 13

Lenyűgöző tömegverekedés ütésekkel, karaterúgással, Neymar-szintű fetrengésekkel és a névadó kiállításával, a PSG kettőből két vereséggel áll. A szórakoztató foci visszatért Franciaországba!

Az első fordulóban kikapó PSG és a Marseile Párizsban játszotta a francia örökrangadót, aminek az a specialitása, hogy a felek nemhogy nem egy városból valók, de 800 kilométer választja el őket egymástól, mégis feneketlenül gyűlölik egymást. Az észak-dél kulturális törésvonal kifejeződésének számító meccs szinte mindig durva és ezen a koronavírus sem tudott változtatni.

A Marseille, akik, rangadó ide vagy oda, évtizedek óta szinte csak kikapnak a Párizstól, a hosszabbítás végén 1-0-ra vezetett, úgy, hogy a PSG már az első fordulóban is kikapott, így várható volt, hogy az utolsó percben történjen valami. Történt is!

link Forrás

Egy kirúgás után a marseille-i Benedetto direkt fellökte Paredest, aki egy közismert indulatkezelési problémákkal küzdő kocsmai bicskás középpályás. Paredes felpattant és letartolta Benedettót, akik előadta a Neymar haldoklása című akcióbalettet, mire a két csapat összeugrott, amitől Kurzawa agya elpattant és le akarta ütni Amavit, aki karaterúgással reagált.

És amikor már azt hitte volna az ember, hogy vége, jött a renmek zárófeelvonás. A bíró rövid VAR-ozás és pályaszéli monitornézés után kiállította Neymart is, amiért a kavargásban hátulról lenyomott egy tockost Alvaro Gonzaleznek.

link Forrás

Miközben kiborulva lejött a pályáról, Neymar azt mondta a negyedik bírónak, hogy Gonzalez rasszista sértéssel hergelte, úgyhogy ennek még garantáltan lesz még folytatása.

link Forrás


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.