Nem lesz jobb: 5 kiállítás tömegverekedés miatt a PSG-Marseille-en, Neymar is pirosat kapott egy tockosért

ligue 1
2020 szeptember 14., 4:45
comments 13

Lenyűgöző tömegverekedés ütésekkel, karaterúgással, Neymar-szintű fetrengésekkel és a névadó kiállításával, a PSG kettőből két vereséggel áll. A szórakoztató foci visszatért Franciaországba!

Az első fordulóban kikapó PSG és a Marseile Párizsban játszotta a francia örökrangadót, aminek az a specialitása, hogy a felek nemhogy nem egy városból valók, de 800 kilométer választja el őket egymástól, mégis feneketlenül gyűlölik egymást. Az észak-dél kulturális törésvonal kifejeződésének számító meccs szinte mindig durva és ezen a koronavírus sem tudott változtatni.

A Marseille, akik, rangadó ide vagy oda, évtizedek óta szinte csak kikapnak a Párizstól, a hosszabbítás végén 1-0-ra vezetett, úgy, hogy a PSG már az első fordulóban is kikapott, így várható volt, hogy az utolsó percben történjen valami. Történt is!

Egy kirúgás után a marseille-i Benedetto direkt fellökte Paredest, aki egy közismert indulatkezelési problémákkal küzdő kocsmai bicskás középpályás. Paredes felpattant és letartolta Benedettót, akik előadta a Neymar haldoklása című akcióbalettet, mire a két csapat összeugrott, amitől Kurzawa agya elpattant és le akarta ütni Amavit, aki karaterúgással reagált.

És amikor már azt hitte volna az ember, hogy vége, jött a renmek zárófeelvonás. A bíró rövid VAR-ozás és pályaszéli monitornézés után kiállította Neymart is, amiért a kavargásban hátulról lenyomott egy tockost Alvaro Gonzaleznek.

Miközben kiborulva lejött a pályáról, Neymar azt mondta a negyedik bírónak, hogy Gonzalez rasszista sértéssel hergelte, úgyhogy ennek még garantáltan lesz még folytatása.


Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt