Hivatalos: Dzsudzsák az NBII-es Debrecenhez igazolt

magyar foci
2020 szeptember 22., 14:10
comments 53

A nyár elején már pletykáltak róla, kedden délután a DVSC hivatalos Facebook-oldalán bejelentette:

a 108-szoros válogatott Dzsudzsák Balázs visszatért nevelőegyesületéhez, és az NB II-es csapatban folytatja karrierjét.

"Keményen beleállok az előttem álló feladatokba, ám hangsúlyoznám, nem a végső pánikmegoldás volt számomra a Debrecen," mondta a klub honlapján megjelent interjúban Dzsudzsák. Egy lengyel klub komolyan érdeklődött iránta, illetve egy szaúdi és egy török csapat ajánlatára várhattak volna még, de menedzserével korábban megállapodtak egy szeptember 15.-i határidőben, amíg döntenek a folytatásról.

„Azért jöttem ide, hogy minden nap, minden edzésen, minden meccsen megmutassam, hogy mennyi van még bennem. Sikerre éhes labdarúgóként érkeztem, remélem, a teljesítményemmel meg tudom győzni Kondás Elemért, hogy a pályán a helyem. Messze vagyok a levezetéstől, sokkal többet érzek magamban, minthogy megelégedjek a kispaddal vagy az utolsó húsz percekkel,”

hangsúlyozta.

A most 33 éves játékos 2005-ben debütált a Lokiban, majd a PSV Eindhovennél játszott. A holland élvonalt Oroszországra cserélte: előbb az Anzsi Mahacskala, majd a Dinamo Moszkva mezét hordta. Már nem volt visszaút, a török Bursaspor után az Egyesült Arab Arab Emirátusok három klubját járta meg: az al-Vahdnál és al-Ittihad Kalbánál, legvégül szerződése tavaszi lejártáig az al-Ainnál futballozott.

A Loki profi csapatát működtető céget a város önkormányzata vette meg miután kiesett az NB1-ből. Kósa Lajos helyi nagyember szerint a játékosok fizetése maximalizált, annál Dzsudzsák sem kaphatna elvben többet.Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.