Tizenegyesekkel jutott tovább a Fehérvár az Európa-liga selejtezőjének harmadik fordulójából

európa-liga
2020 szeptember 24., 19:03
comments 13

A Fehérvár FC hazai pályán gól nélküli döntetlen után tizenegyesekkel 4-1-re legyőzte a francia Reims csapatát, így továbbjutott a labdarúgó Európa-liga selejtezőjének harmadik fordulójából.

Evandro Da Silva, a Fehérvár (b) és Wout Faes, a Reims (k) játékosa a labdarúgó Európa-liga selejtezőjének 3. fordulójában játszott MOL Fehérvár FC–Reims meccsén a székesfehérvári MOL Aréna Sóstó stadionban 2020. szeptember 24-én.
photo_camera Evandro Da Silva, a Fehérvár (b) és Wout Faes, a Reims (k) játékosa a labdarúgó Európa-liga selejtezőjének 3. fordulójában játszott MOL Fehérvár FC–Reims meccsén a székesfehérvári MOL Aréna Sóstó stadionban 2020. szeptember 24-én. Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA

Márton Gábor vezetőedző csapata a mostani sikerével egyetlen párharc megnyerésére van attól, hogy 2012 és 2018 után a története során harmadszor is csoportkörbe jusson az európai kupasorozatban.

A selejtező utolsó körében a belga Standard Liege vagy a szerb Vojvodina vendége lesz jövő csütörtökön a Fehérvár, újabb továbbjutás esetén pedig először fordulna elő, hogy két magyar együttes is főtáblán szerepelne valamelyik nemzetközi klubsorozatban, mivel a Ferencváros a Bajnokok Ligájában vagy az Európa-ligában már mindenképpen csoportkörös lesz.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.