Szijjártó: Dzsudzsák diplomata útlevele marad, majd ha visszavonul, visszakérem tőle

magyar foci
2020 október 09., 08:41
comments 69

„Dzsudzsák Balázs a magyar válogatott csapatkapitánya. Ha jól emlékszem, csak az elmúlt három meccsen volt ez másként. Visszatérhet ez még az eredeti állapotba, ezt ne vessük el még teljes egészében,” válaszolta Szijjártó Péter az ATV.hu főmunkatársának kérdésére, hogy a másodosztályban játszó focista miért rendelkezik még mindig diplomata útlevéllel. Kijelentette:

Dzsudzsák diplomata útlevele marad. Majd ha visszavonul, visszakérem tőle.

link Forrás

Szijjártó és Dzsudzsák Balázs közeli kapcsolatot ápolnak, a csütörtöki esti bolgárok elleni EB-selejtezőt is együttnézték a külügyminiszter otthonában.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.