Kubatov köszönetet mondott az UEFA alelnökének

2021 július 13., kedd 19:56

Kubatov Gábor, a Fidesz alelnöke és az FTC elnöke a Facebookon köszönetet mondott Csányi Sándornak a foci-Eb megszervezéséért:

„A sikeres Eb-szereplés után sokan dicsérik a csapatot. Ezek a fiúk meg is érdemlik.

Volt azonban még egy ember, aki nélkül a részben hazai rendezésű Eb nem valósulhatott volna meg. Ez az ember Csányi Sándor, az MLSZ elnöke.

Csányi Sándorral a múltban sok építő vitám volt már, de tudom azt is, hogy ő mindig csak adott a magyar labdarúgásnak, sosem vett el attól.

A vezetőknek ritkán szokták megköszönni, ezért én most személyesen neki is szeretném megköszönni ezt a minden magyar számára felejthetetlen élményt.”

Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke (középen) és Kubatov Gábor (jobbra) a Puskás Aréna nyitóünnepségén 2019. november 15-én. Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA

A poszt azért is érdekes, mert Csányi Sándor nemcsak az egyik leggazdagabb magyar vállalkozó, bankár és MLSZ-elnök, hanem az UEFA alelnöke is. Azé az UEFA-é, amit napok óta savaznak különböző, őrjöngési kényszertől szenvedő kormányzati szereplők. Szijjártó Péter egyenesen szánalmasnak és gyalázatosnak tartja az UEFA-t, Budai Gyula fideszes parlamenti képviselő pedig az UEFA-t alkalmatlannak tartja az európai foci képviseletére.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt