Kiestek, lemondott a Videoton sportigazgatója

magyar foci
2021 július 18., 05:08

Mivel az első körben kipottyant a Európa Konferencia Ligából a Mol Fehérvár FC, lemondott Kovács Zoltán sportigazgató. A székesfehérvári klub honlapja szerint a hat éve kinevezett Kovács arról számolt be, hogy

“Az örményországi vereséget követően írásban felajánlottam lemondásomat, mert ebben a helyzetben ezt tartottam a legbecsületesebb és legkorrektebb döntésnek. Ma reggel volt alkalmam személyesen találkozni Garancsi Istvánnal, aki a lemondást a megbeszélésünkön elfogadta."

A milliárdokkal kitömött magyar klubot az ismeretlen örmény Ararát Jereván küldte haza, miután a fehérvári 1-1 után Örményországban 2-0-ra nyert.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.