Telt ház lesz mindkét vb-selejtezőn a Puskás Arénában

magyar foci
2021 augusztus 21., 12:25

Minden jegy elkelt az Anglia és az Andorra elleni szeptemberi világbajnoki selejtezőkre, jelentette be szombaton a Magyar Labdarúgó Szövetség.

Tehát a Marco Rossi vezette válogatott telt ház előtt játszik majd szeptember 2-án Anglia és szeptember 8-án Andorra ellen.

A szövetség beszámolója szerint a két hazai rendezésű vb-selejtezőre csütörtökön kezdték árulni a kombinált, mindkét meccsre szóló belépőket, amikből az első nap végére 50 ezer talált gazdára. Az eredeti tervek szerint augusztus 23-ától lehetett volna külön-külön is meccsjegyekhez jutni, de addigra elfogyott az összes.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.