Senki sem érti, miért ütötte meg ököllel egyik fiatal csapattársát és miért támadt a másikra a kupagyőzelem után a Roma hátvédje

május 26., csütörtök 11:40

Már az bizarr volt, de még az adrenalinfröccs számlájára írható, hogy a szerdai Roma-Feyenoord Konferencialiga-döntő lefújásakor Gianluca Mancini hátvéd látszólag ideges kis jobbhoroggal és ordibálással reagált arra, hogy boldogságban úszó csapattársa, Bryan Cristante meg akarta ölelgetni. Különös tekintettel arra, hogy a győztes Roma-játékosok közül pont az egyetlen, döntő gólhoz vezető pompást passzt adó Mancininek végképp nem volt oka idegeskedni.

De az már végképp érthetelten volt, ami később, a pályán ünneplés közben történt. Mancini ekkor ugyanis elöbb ballal eltolta magától, majd úgy nézett ki, hogy jobbal keményen, dühből, ököllel megütötte fiatal csapattársát, Felix Afena-Gyant.

A dolog annyira zavarbaejtő, hogy az olasz és nemzetközi sajtóban plusz a közösségi oldalakon körbenézve senki sem érti vagy talált bármiféle magyarázatot. Mancini a meccs utáni nyilatkozatában egyébként külön kiemelte Cristante jó játékát. Afena Gyan meg azt nyilatkozta, hogy nem volt ez semmi komoly, Gianluca ilyen csávó, nincs itt semmi látnivaló.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt