Szédülés miatt a legutolsó pillanatban cserélték le a marokkói kapust

világbajnokság
2022 november 27., 14:40

Érdekesen indult a Belgium-Marokkó mérkőzés. A legutóbbi vébét bronzéremmel záró belgák a kanadaiak elleni 1-0 után a horvátokkal egy dögunalmas 0-0-t játszó marokkóval kerültek össze. A marokkói kapust, Yassine Bounout a kezdés előtt közvetlenül kellett lecserélni akut egészségügyi probléma miatt, pedig a himnuszt még ő énekelte el. Az első jelentések szerint szédülés miatt kérte a cserét.

photo_camera Már a himnusz alatt rosszul volt az első számú marokkói kapus.

A BBC sportkommentátorának 38 percig nem tűnt fel a csere. A Bounou helyére beugró Munir Mohamedi egyébként kiválóan állta a sarat, több hatalmas védése is volt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt