Szédülés miatt a legutolsó pillanatban cserélték le a marokkói kapust

világbajnokság
2022 november 27., 14:40

Érdekesen indult a Belgium-Marokkó mérkőzés. A legutóbbi vébét bronzéremmel záró belgák a kanadaiak elleni 1-0 után a horvátokkal egy dögunalmas 0-0-t játszó marokkóval kerültek össze. A marokkói kapust, Yassine Bounout a kezdés előtt közvetlenül kellett lecserélni akut egészségügyi probléma miatt, pedig a himnuszt még ő énekelte el. Az első jelentések szerint szédülés miatt kérte a cserét.

photo_camera Már a himnusz alatt rosszul volt az első számú marokkói kapus.

A BBC sportkommentátorának 38 percig nem tűnt fel a csere. A Bounou helyére beugró Munir Mohamedi egyébként kiválóan állta a sarat, több hatalmas védése is volt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.