Vizsgálja a FIFA, hogy került a pályára a híres sószóró a vb-döntőben

világbajnokság
2022 december 23., 08:17

Hivatalosan csak a győztes csapat tagjai és a FIFA tisztviselői érinthetik meg a világbajnoki trófeát. Ezért is volt meglepő, hogy a híres török influenszerszakács, Salt Bae argentin játékosokkal és a kupával pózolt a pályán a katari döntő után. Az egészet alaposan dokumentálta az Instagramján:

A FIFA most vizsgálatot indított, hogyan kerülhetett Salt Bae a pályára, de meglepő lenne, ha komoly bajba kerülne, mivel láthatóan a FIFA elnökével, Gianni Infantinóval is jóban van.

Salt Bae valódi neve Nusret Gökçe, aki arról híres, hogy teátrálisan sózza a húst. Ma már éttermei is vannak Londontól Dubajon át New Yorkig. (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt