Első világháborús képek, mai környezetben

2014 július 27., 13:32
Száz éve, 1914. július 28-án kezdődött az első világháború. Peter Macdiarmid a Getty Images fotósa akkori képek helyszíneit kereste fel újra és illesztette össze a régi és az új képet. A képen szerb katonák vonulnak fel az első  világháború vége felé Londonban.
photo_camera Száz éve, 1914. július 28-án kezdődött az első világháború. Peter Macdiarmid a Getty Images fotósa akkori képek helyszíneit kereste fel újra és illesztette össze a régi és az új képet. A képen szerb katonák vonulnak fel az első világháború vége felé Londonban.
Tank Londonban 1917-ből.
photo_camera Tank Londonban 1917-ből.
Német katonák.
photo_camera Német katonák.
Angol katonák vizsgálnak egy németektől zsákmányolt repülőt 1915-ben.
photo_camera Angol katonák vizsgálnak egy németektől zsákmányolt repülőt 1915-ben.
Sérült katonák és kadétok Londonban.
photo_camera Sérült katonák és kadétok Londonban.
Sérült indiai katonák a Brighton Pavilion-ban 1915-ben.
photo_camera Sérült indiai katonák a Brighton Pavilion-ban 1915-ben.
Ausztrál katonák a londoni Egyiptom háznál a New Board utcán.
photo_camera Ausztrál katonák a londoni Egyiptom háznál a New Board utcán.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.