Ilyen lesz az új Népstadion

2015 június 02., 07:02

Ősszel indul a Népstadion bontása, 2016-ban elindul az új létesítmény építése és legkésőbb 2019-re befejeződnek a munkálatok, mondta Fürjes Balázs budapesti beruházásokért felelős kormánybiztos az M1-nek. Az új stadion focimeccsek rendezése mellett alkalmas lesz koncertek megrendezésére és egy 1500 fős konferenciaterem is helyet kap benne. A kormány 100 milliárd körüli összeget tol az építkezésbe, ami a Közti Zrt., Középülettervező Zártkörűen Működő Részvénytársaság tervei alapján valósul meg.

Az új Puskás Ferenc Stadion a Közti Zrt. látványtervén.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.