4 fotó a tóvá változott Budapestről

2015 augusztus 17., 20:50

Egy óra alatt több eső esett a főváros belső részén, mint az augusztusi havi átlag, nem csoda hát, hogy az autók így elakadtak a hömpölygő, sokszor derékig érő vízben.

Egy kerékpáros közlekedik a vízzel elöntött XIII. kerületi Béke térnél (Fotó: Bruzák Noémi / MTI)
photo_camera Egy kerékpáros közlekedik a vízzel elöntött XIII. kerületi Béke térnél (Fotó: Bruzák Noémi / MTI)
Egy férfi áll az elakadt autója tetején a vízzel elöntött XIII. kerületi Béke térnél (Fotó: Bruzák Noémi / MTI)
photo_camera Egy férfi áll az elakadt autója tetején a vízzel elöntött XIII. kerületi Béke térnél (Fotó: Bruzák Noémi / MTI)
Vízben elakadt autó a VI. kerületi Dózsa György út és a Podmaniczky utca kereszteződésében a vasúti feluljáró alatt (Fotó: Szigetváry Zsolt / MTI)
photo_camera Vízben elakadt autó a VI. kerületi Dózsa György út és a Podmaniczky utca kereszteződésében a vasúti feluljáró alatt (Fotó: Szigetváry Zsolt / MTI)
Vízzel elöntött autó a VI. kerületi Dózsa György út és a Podmaniczky utca kereszteződésében a vasúti feluljáró alatt (Fotó: Szigetváry Zsolt / MTI)
photo_camera Vízzel elöntött autó a VI. kerületi Dózsa György út és a Podmaniczky utca kereszteződésében a vasúti feluljáró alatt (Fotó: Szigetváry Zsolt / MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.