Megkezdődött a téli nyúllehalászás a Tiszapüspöki Hofi Géza Vadásztársaság területén

2016 január 08., 18:30

Nem vicc, komolyan van ilyen. Mármint Tiszapüspöki Hofi Géza Vadásztársaság. Én már csak tudom, nekem szűkebb pátriárkám, az Ekker Józsinak meg pláne. Ő tag is volt. Azért lett Hofi Géza, mert az ismert humorista annak idején ebben a társaságban vadászott, sok komenista fejessel együtt, amikből nagyon sok volt arrafelé, éppen úgy, mint nyúlból. Most inkább kereszténydemokrata fejesek vannak, és gyengébbek a viccek, viszont nyúl még mindig rengeteg van.

Összesen hétszáz mezei nyulat fognak be hálóval, és Olaszországba exportálják őket, vérfrissítésnek. (MTI Fotó: Mészáros János)



photo_camera

photo_camera


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.