Egymásnak mentek a barcsi szarvasok

2017 szeptember 29., 20:16

Kovács Attila a múlt héten több napon is gímszarvas bikákról készített fotókat szarvasbőgés idején a SEFAG Zrt. Barcsi Erdészetének területén és a Somogy megyei Böhönye környékén. Az MTI a fotókat most közölte.

Gímszarvas bika (Cervus elaphus)
photo_camera Gímszarvas bika (Cervus elaphus) a SEFAG Zrt. Barcsi Erdészetének területén. Fotó: Kovács Attila/MTI/MTVA
photo_camera Fotó: Kovács Attila/MTI/MTVA
photo_camera Fotó: Kovács Attila/MTI/MTVA
photo_camera Fotó: Kovács Attila/MTI/MTVA
photo_camera Fotó: Kovács Attila/MTI/MTVA
Két gímszarvas borjú
photo_camera Két gímszarvas borjú Fotó: Kovács Attila/MTI/MTVA
Gímszarvas bika a teheneivel
photo_camera Gímszarvas bika a teheneivel Fotó: Kovács Attila/MTI/MTVA
Hollók (Corvus corax) és egy aranysakál (Canis aureus) egy verekedésben elpusztult gímszarvas bika (Cervus elaphus) teteménél a Somogy megyei Böhönye környékén szeptember 17-én.
photo_camera Hollók (Corvus corax) és egy aranysakál (Canis aureus) egy verekedésben elpusztult gímszarvas bika (Cervus elaphus) teteménél a Somogy megyei Böhönye környékén szeptember 17-én. Fotó: Kovács Attila/MTI/MTVA

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.